October 02, 2013

Florarie in Cluj-Napoca cu livrare la domiciliu

     Pe langa diversele locuri de unde va puteti aproviziona cu flori,buchete sau diverse aranjamente florale puteti incerca ,cu incredere sa oferiti flori sau diverse cadouri celor dragi si de la floraria Magique( www.magique.ro ).
       Este amplasata pe strada Republicii la nr.109, in incinta Sigma Center din  Cluj-Napoca,intr-un spatiu amenajat cu mult bun gust,dragut si primitor.
        Aici se incearca ceva diferit,nimic nu este lasat la voia intamplarii,buchetele de flori si aranjamentele florale sunt atent alcatuite aducand o nota de modernism si creativitate.Designerii florali de la floraria Magique va mai ofera si aranjamente facute din flori artificiale de o foarte buna calitate menita sa satisfaca diverse gusturi si exigente.Atentia la detalii este o regula pentru fiecare aranjament floral,acestea fiind unicate,produse chiar in atelierul lor de designeri florali.
         Insa ceea ce aduc nou este posibilitatea ca pe langa un buchet de flori sa mai puteti cumpara un cadou din cele mai speciale.Parfumuri de lux,ciocolata belgiana sau bauturi din cele mai fine.
         Casa de parfumuri Creed este consacrata la nivel mondial insa in Romania mai este prezenta doar la Bucuresti.La Magique puteti gasi de la Creed parfumuri ca si Love in black(realizat pentru Jaqueline Onassis) sau Fleurissimo(daruit de Rainier de Monaco lui Grace Kelly) sau de la Guerlain - Shalimar.Pe langa acestea va ofera si diverse parfumuri pentru barbati din cele mai premiate.
         Brand-ul elvetian Lindt Suisse Maitre Chocolatier este lider mondial in productia de ciocolata.Gasiti la Magique diverse sortimente de ciocolata ambalata in cutii de piele foarte potrivite pentru un cadou special.
            Bauturile fine,lumanari si alte produse intregesc oferta pentru ca fiecare client sa poata alege ceva potrivit pentru un cadou special.
   Pentru nunti sau alte evenimente peteti avea flori proaspete aduse direct din Olanda,pe masura cerintelor,sau de ce nu,si a bugetului de care dispune fiecare.
    Produsele le puteti achizitiona si de pe platforma lor de vanzari online la adresa www.magique.ro sau ne puteti urmari pe pagina noastra de Google +Florărie Online Magique .Pe site-ul lor gasiti si oferte de amenajari interioare precum si de gradini si spatii verzi.
     Eleganta are o noua casa:Magique.

2 comments:

  1. Some truly wonderful work on behalf of the owner of this internet site , perfectly great articles . florarie cluj

    ReplyDelete
  2. I have bookmarked your website because this site contains valuable information in it. I am really happy with articles quality and presentation. Thanks a lot for keeping great stuff. I am very much thankful for this site. florarie online cluj

    ReplyDelete