June 22, 2015

Floraria Magique Bucuresti


Floraria online Magique in Bucuresti ( www.magique.ro/bucuresti ).Am deschis un nou magazin de flori si cadouri in Bucuresti, pe bulevardul Iancu de Hunedoara, pentru a fi mai aproape de clientii nostri din aceasta parte a tarii.Alaturi de site ne puteti urmari si pe pagina noastra de Google +Flor─âria Magique sau pe pagina noastra de brand +Floraria Magique Bucuresti .
         Inca una printre cele mai mult de 200 de florarii in Bucuresti.... si totusi,noi credem ca suntem speciali; alaturi de florile alese cu grija, buchetele de flori poarta amprenta Magique, design modern si indraznet, atentia la fiecare detaliu, si eleganta in tot ceea ce producem.
         Promptitudinea in livrarea de flori la domiciliu, sau oriunde :), este un serviciu care il punem la dispozitia clientului, iubitor de flori.In doua ore de la comanda online florile se livreaza alaturi de felicitarea gratuita.
          Pe langa aranjamentele florale sau buchetele de flori, oferim clientilor din Bucuresti si cadouri premium, care pot fi livrate alaturi de comanda de flori online.De pe site-ul Magique, www.magique.ro , puteti cumpara online cocolata Lindt, lumanari parfumate Yankee Candle, ursuleti de plus, parfumuri de lux si multe alte surprize.
          Scopul principal al Florariei Magique este satisfactia clientilor prin emotiile care insotesc fiecare livrare a noastra. Feedback-ul pozitiv oferit de clientii nostri reprezinta garantia calitatii serviciilor noastre si ne indeamna sa consolidam brand-ul Magique, floraria din Bucuresti fiind doar un nou pas in acest sens.
 
          LINDT - Maitre Chocolatier Suisse este unul din produsele noastre asupra caruia as mai vrea sa ma opresc. Pralinele elvetiene, de cea mai buna calitate sunt o incantare pentru toti cei care le gusta. Umplute cu continut de champagne, whisky, chili si alte bunatati le-am ales pentru a aduce placere in plus clientilor Magique.

    REAL MEN BUY FLOWERS :)


Floraria Magique BucurestiNo comments:

Post a Comment