September 12, 2015

Cadouri pentru EA si EL


Felul in care alegem cadourile ne reprezinta si ar trebui sa fim atenti la fiecare detaliu atunci cand suntem pusi in situatia de a oferi cuiva o surpriza.Trebuie sa alegem cadoul in functie de ocazie (zi de nastere,  vizita de curtoazie, cadou de nunta, botez, etc.), relatia cu persoana respectiva, in functie de sexul persoanei care primeste cadoul, etc.Oricum, cu orice ocazie cadoul oferit trebuie sa fie de calitate, ambalat cat mai elegant, sunt detalii care conteaza.Idei de cadou care se potrivesc in majoritatea situatiilor ar fi ciocolata, o sticla de vin sau alta bautura, cosuri cadou cu diferite produse, lumanari parfumate si multe altele.Mai jos va prezint cateva idei de cadouri cu produse de calitate ridicata si care nu sunt neaparat scumpe.


www.magique.ro
Marca de ciocolata Lindt Suisse Maitre Chocolatier, cu gama extinsă și inovatoare la nivel global și local de cea mai bună calitate de ciocolată este prezentă în aproximativ 120 de țări din întreaga lume.

Bomboanele de ciocolată Lindt sunt cunoscute lume peste pentru gustul lor incomparabil si textura de topire buna. Crearea unei astfel de ciocolate fine este o artă care necesită o expertiză profundă, experiență, dăruire și pasiune pentru calitate fără compromisuri.
Începând cu 1845, s-au dezvoltat și rafinat retete unice secrete, conduse de standardul lor de neegalat pentru calitatea ciocolatei și pasiunea lor pentru excelență creative. Ei încep cu selectarea cele mai bune materii prime și ingrediente de cea mai de calitate, și se încheie cu creatii deosebite care incanta tineri și bătrâni.Gama de varf a marcii Lindt este Diva ( ciocolata cu champagne) insa si gamele Lindor sau Excellence prezinta un nivel de calitate ridicat.
     Alaturi de ciocolata o alegere aproape universala si la indemana este o sticla de vin sau o alta bautura fina.Trebuie sa fim atenti la gusturile persoanei care primeste cadoul si bineinteles, la calitate.
      De asemenea putem opta pentru cosuri cadou care sa contina diverse bunatati :) , vor face o impresie extrem de placuta.
  De asmenea putem opta sa oferim cadoul personal sau sa-l livram prin comanda online... de asemenea in functie de situatie.
www.magique.ro