August 07, 2015

REAL MEN BUY FLOWERS

  
 De fapt,femeile sunt pe primul loc atunci cand vine vorba de a oferi flori, a face un cadou sau pur si simplu cand vine vorba de a-i reaminti cuiva, in modul cel mai placut, ca le pasa.Ele sunt cele care acorda mai multa atentie detaliilor, aleg cu grija( si nu vorbesc de pret, care nu are importanta in context) pentru a-i transmite destinatarului ceva ce, cateodata, nici o mie de cuvinte nu o pot face.
    Sunt oarecum intrigat de acest lucru,la fel cum am fost cu cativa ani in urma, cand am deschis primul magazin Magique. In magazinele noastre, in proportie de 70 %clientii sunt femei, si acest procent se pastreaza si in privinta comenzilor online de pe site-ul nostru (Florarie online Magique ), si nu vorbesc, in egala masura, despre comenzi de flori, bauturi, parfumuri, ciocolata, etc.Acest procent se pastreaza mereu.


   

      Statisticile care le-am consultat nu m-au ajutat sa ajung la nici o cuncluzie si tind sa le ignor caci m-au bulversat si mai mult.Cert este ca imaginea barbatului galant, care are grija sa pregateasca o seara romantica sau isi aduce pur si simplu aminte si vrea sa transmita emotia mai departe, se estompeaza din ce in ce mai mult.Si asta si datorita replicilor care le aud, 'Nu dau atatia bani, ca nu se mananca' sau ' Atat costa ? Pai dupa cateva zile se arunca si gata...' :) Am observat ca barbatii, in general, ofera cadouri doar pentru a obtine altceva in schimb si, destul de rar, doar pentru a pune pur si simplu un zambet pe buzele cuiva.
           Deci, REAL MEN BUY FLOWERS ? Cred ca da, si, indiferent de statut, educatie sau portofel, un barometru de barbatie este, cat de des oferim flori. 

1 comment:

  1. I'm glad I found this web site, I couldn't find any knowledge on this matter prior to.Also operate a site and if you are ever interested in doing some visitor writing for me if possible feel free to let me know, im always look for people to check out my web site.Florisis Cluj

    ReplyDelete