September 16, 2015

Flori si cadouri cu suflet

Floraria Magique - Magazin de flori si cadouri online

Cartea noastra de vizita: calitate si eleganta.

Magique s-a nascut din dorinta de a-ti da posibilitatea sa iti oferi tie sau celor dragi cadouri speciale si de calitate. Am adus intr-un singur loc acele produse care pot compune un cadou aparte: flori, parfumuri, bauturi, ciocolata, lumanari parfumate, vase si aranjamente de décor interior. Am combinat conceptul de florarie cu cel al magazinelor de cadouri specializate, pentru ca tu sa ai posibilitatea sa achizitionezi online dintr-un singur loc, cadoul perfect, iar noi sa livram pentru tine oriunde in tara.



Felul in care gandim si realizam buchetele de flori si aranjamentele florale (folosind doar flori de calitate superioara importate din Olanda) va fi mereu unul original, care poarta vizibil amprenta Magique.



        


Parfumurile pe care noi le comercializam sunt originale si selectate din grupul marilor case de parfumuri, cu multe premii la activ in forurile de specialitate, printre care Chanel, Dior, Creed, Clive Christian, Heremes, YSL si Guerlain. Am ales sa aducem pentru voi si game de parfumuri de lux, printre care faimoasele parfumuri Creed a caror reteta a fost creata la comanda pentru diverse personalitati, precum si faimosul “No.1” - Clive Christian – parfumul Casei Regale Britanice, catalogat drept “cel mai scump parfum din lume”.

Bauturile fine si Ciocolata Lindt vin sa completeze paleta produselor de calitate care pot compune un cadou special.

Pentru ca paleta cadourilor le include si pe cele care au ca destinatie o locuinta sau un birou am ales gama de produse Yankee Candle (lumanari parfumate, potpourri, odorizante de camera si masina) si vasele de decor interior din gama Sandra Rich sau Scheurich. In aceste vase speciale, in atelierul Magique din Bucuresti sau Cluj-Napoca, realizam si la comanda aranjamante de decor interior cu flori artificiale de calitate superioara importate din Olanda, luand in calcul designul existent deja in locuinta sau biroul unde vor fi expuse.

In spatele conceptului Magique ( +Floraria Magique Bucuresti pe Google Plus ) se afla ne aflam noi, o echipa tanara si motivata de dorinta de a crea lucruri frumoase in fiecare zi.  Noi credem ca daca ceea ce faci e din pasiune, alaturi de oameni dragi, care te motiveaza, te completeaza si te sustin, fiecare zi devine cea mai frumoasa zi din viata ta.





Din suflet, iti dorim sa traiesti si tu cea mai frumoasa zi, in fiecare zi!!!

No comments:

Post a Comment