June 09, 2015

Buchete de flori Trandafiri

                                                                                   
      Originea trandafirului se pierde in negura istoriei civilizatiei.Rude apropiate sunt datate inca de acum 5.000 de ani in China,de unde s-a raspandit pe restul continentului asiatic.
       Din punct de vedere al cultivarii, cel mai vechi text dateaza din ,aproximativ, 2300 iHr.si il mentioneaza pe suveranul Imperiului Akkadian, care a plantat trandafiri in gradina imperiala, adusi dintr-o campanie militara.
        In Europa au fost introdusi, prin Grecia, de catre Alexandru cel Mare si s-au impus rapid ca floare regala pe restul continentului.
      ' Daca Zeus voia sa dea o regina a florilor, trandafirul ar domni peste toate.' spunea celebra poeta Sappho din insula Lesbos.Intradevar e cea mai iubita floare,simbol consacrat al dragostei romantice si pasionale,al regalitatii si elegantei prin excelenta.
       Am facut la noi in florarie ( Floraria online Magique ) buchete de flori si aranjamente mari, buchete de 51 de trandafiri, buchete de 101 trandafiri, si chiar mai mari,o adevarata incercare pentru florari. Se comanda flori online cel mai adesea buchete de trandafiri rosii sau roz, buchete care in mai toate cazurile impresioneaza pana la lacrimi, clipe de fericire; daca cineva se intreaba ce este fericirea spun ca am vazut-o cu siguranta, clipe efemere care stralucesc precum stelele intr-o noapte de vara si care dau adevarata valoare vietii.Puteti vedea multe imagini sau buchete cu trandafiri si pe pagina de Google +Floraria Magique Bucuresti  .
        Deci nu va sfiiti, REAL MEN BUY FLOWERS , oferiti celui de langa voi ceva ce ar fi putut sa nu fie niciodata,ceva ce maine nu va mai fi, un trandafir, o floare sau orice altceva.

No comments:

Post a Comment