May 28, 2015

Floraria online Magique

Sa faci buchete de flori intr-o florarie,sa fii designer floral...trezit dimineata devreme, program prelungit,picioare umflate,mirese pretentioase,cele mai aglomerate ore - in week-end!
Si totusi....florile rezoneaza puternic cu energia pamantului oferindu-ne placere,zambete,emotii, dau culoare,inspira,vorbesc o limba stiuta doar de ele....ce iti poti dori mai mult de la munca ta?
   Floraria Magique  s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor flori online sau in florariile noastre din Cluj-Napoca sau Bucuresti,buchete de flori moderne,respectand filosofia Magique de a imbina inocenta si seninatatea florilor cu cele mai originale tendinte in materie de design floral. In magazinul online Magique mai gasiti si cadouri speciale pentru ea si el, cosuri cadou corporate alese cu grija pentru clientii nostri.
      Am dezvoltat site-ul pentru a oferi clientilor nostri o experienta personala de cumparaturi online.De asemenea ne puteti urmari si pe paginile noastre Google +Florărie Online Magique sau +Floraria Magique Bucuresti care sunt si ele reprezentative pentru ceea ce inseamna brand-ul Magique.
       In numele echipei Magique va urez bun venit si asteptam cu nerabdare sa va servim !

No comments:

Post a Comment