September 15, 2013

Lumanari parfumate


        Lumanarile parfumate aduc un aer de poveste in jurul nostru,ne fac viata mai placuta si au si un rol  terapeutic important. Cat de placuta poate fi o baie fierbinte de seara insotiti doar de parfumul suav al unor lumanari ce ne ofera lumina lor imbietoare...sau cat de dulci pot deveni partidele de amor in compania lor?
         Cu rol terapeutic,n-ar trebui sa lipseasca din nici un camin.Chinezii le folosesc proprietatile lor vindecatoare de mii de ani.Pentru noi sunt doar detalii care alunga stresul si ne incarca cu energie.
         Cei mai mari producatori sunt,evident,chinezii,insa din pacate comerciantii ne invadeza si ne imbie in general cu produse de cele mai proasta calitate,extrem de ieftine pentru ca le vand mai usor.Vina cred ca este tot a consumatorului care incurajeaza comertul de produse proaste si ieftine.Ar trebui sa avem mai multa grija in alegerea unor produse mai bune pentru a da o mai buna calitate vietii noastre.
 Va recomand marci cum sunt Yankee Candle(puteti vedea mai multe pe www.magique.ro )sau altele care le-am folosit si va garantez ca o sa ajungeti dependenti de parfumul lor.Pot fi companionii vostri atat in cel mai grele momente cat si in cele mai frumoase si va ofera fara egoism lumina si parfum.

No comments:

Post a Comment